24.2.2016

Singapore fling, 2. päivä

Selfie-mutristus indonesialaisittain.

Tyylikkäästi hijabilla tai ilman.

Sävy sävyyn.

Ihmisvilinää kilometrikaupalla.

Futuristista arkkitehtuuria.

Sivukadun vilkas skeittipuisto.

Herkullista ja edullista. Kahden hengen ateria  alkoholittomine juomineen n. 13€.
Hyvät jalkineet ovat onnistuneen matkan a ja o.  Kenkätilanteeni on surkea. Olin antanut kaikki korkokenkäni tyttärelle, kun toinen jalkani jouduttiin leikkaamaan. 20-vuotiaalla oli yht'äkkiä viisitoista paria vähän käytettyjä italialaisunelmia, ja minulla iso aukko jalkinevarusteissa. Jäljelle oli jäänyt vain lättänöitä ballerinoja ja läskipohja-Todsit, messuilla kävijän salainen ase, kaikki tropiikkiin sopimattomia.

Huolimatta tuoreesta vastenmielisyydestä tavaraa kohtaan oli lähdettävä kenkäostoksille. Itsestäänselvä valinta oli Orchard Road,  yksi maailman suurimmista ostoskaduista, siellä Tang's:in tavaratalo. Haussa oli Tomsit, kevyet ja edulliset kangastossut. Ne peittävät ruman päkiäni ja pehmentävät askeleet. Äkillisiä kaatosateita varten pitäisi aina mukana olla varvastossut, joiden ylihinnoiteltua aatelia ovat Havaianas- merkkiset. Muutamalla dollarilla saa halpisversiot. Varvastossut hiertävät tosin varvasvälin rikki, jolloin matkasta on monta päivää pilalla.

Ja kuinkas sitten kävikään? Tang'sin alennusmyynnin rippeistä löytyi neljä kenkäparia: ne Tomsit -10%, Sigourney Morrison-nilkkurit -50%, Chloe:n sandaalit -70% ja, löytöjen löytö, Jil Sandersin nilkkurit -93%, viimeinen pari nääs. Puolet kengistä minulle, puolet tyttärelle. Se antimaterialismista. Suomen alennusmyynnit kalpenevat tavaran laadussa ja alennusten suuruudessa täkäläisten rinnalla. Lisäksi täällä on outleteja, tehtaanmyymälöitä, jotka myyvät huippumerkkien edellistä sesonkia hyvin halvalla. Mutta olen nyt tehnyt tarpeelliset hankintani, ja jos väitän muuta tarvitsevani, huijaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti