19.12.2015

Aamua

Reilun kaupan ruusut vievät leivän kukkakauppiailta..

joten olo on ristiriitainen; kenialainen tienaa, kotikadun floristilla on tiukkaa.


Aamiainen venyy lehtiä selaillessa, meikatessa ja tyttöjen kanssa lätistessä. 

Juuri heränneen potretti.Iso 3200, 120 mm, f 5,6, 1/15 sek.

Rakkaani tulivat maailmalta, ja täällä on kaaos. Kahden nuoren naisen parin viikon matkatavaroita on paljon. En valita, sillä vaikka matkalaukuista pursuu tavaraa, pursuu koti elämää. Halivaje alkaa täyttyä eikä Elämän Tarkoitusta ennätä pohtia.

Aamiaista nautitaan moneen kertaan, espressoja kuluu, tehdään mysli-rahka-mustaherukkasekoitusta, vuolletaan joulusetsuurille luomugoudaa ja lusikoidaan puolikovia kananmunia samalla kun kommentoidaan hesaria - se on vain pädillä - ja kuunnellaan Leonard Cohenin viimeisintä. On hieman ahdasta mutta oikein intiimin tyttömäistä. 

Sukkia nurkissa, Weledan tuoksuvaa käsivoidetta levitellään ahkerasti talvikuiviin käpäliin, debattia kuukupin meriiteistä kontra tamponien. Voi tätä tulemista ja menemistä ja puhelimen kilinää ja uusinta hipstermusaa spotifysta! 

Aatoksi tulee eksoottinen sulhanen, oma paratiisilintumme, lämmin, kohtelias ja hauska. Viemme hänet joulutorille, halliin, syötämme lusikallisen riisipuuroa ja kinkun sijaan tarjoamme kaloja ja riistaa. Emmekä kerro ennen kuin se on syöty, että lautasella on Petteri Punakuonoa, poroa, hahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti